tirsdag 7. oktober 2014

INSPIRASJONSKICK

og full av energi er jeg etter Bergen Design story/ Designtalk på Litteraturhuset i Bergen lørdag!
Det var magi og påfyll av energi og store doser med inspirasjon, så mange talentfulle og dyktige folk samlet for å fortelle sin ærlige historie.
Regner med det var flere som satt med en klump i halsen og en tåre klar i øyekroken da den nederlanske stylisten Anouk fortalte om sitt arbeid.
Marte Marie Forsberg... alle satt målbundet, iallefall jeg. Hun fortalte så levende!

Gode diskusjoner og artig var jo det å hilse på Nathan Williams fra Kinfolk. I butikken i dag så boblet det lett over da en designer fra Taiwan var innom butikken i dag, han var jo svært begeistret for magasinene, og jeg måtte jo fortelle at Nathan nettopp hadde vært i Bergen!


Og Sanna sitt fine innlegg om sitt virke, hun startet så artig med en film hvor hun virkelig bød på seg selv. Ellers så fikk vi sett på hvordan hun jobber fra ide til resulatat!
Her står hun på scenen og holder ett lite foredrag som om man skulle tro hun ikke hadde gjort annet!
Så gøy å høre og ikke minst treffe henne! Og igår var hun hos Nordisk rom og feiret 3 årsdag til butikken. Og der ble Ross - the sailor lansert! Superkjekt! Lurer du på hvordan han ble til , ta en titt på Swart sin blogg, SWART- Sanna Wieslander ART!

Takk til arrangørene av Design talk /Bergen Design Story og alle deltakerne som som gjorde det til magi! Og takk gode Sanna for at du tok deg tid til å feire med oss!

Svever, det gjør jeg nok noen dager til!

                                   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar