lørdag 30. august 2014

AJ AJ, KØBENHAVN

Forrige helg stod Design Trade og ulike showroom i København på programmet, og for hver tur blir jeg bare mer og mer begeistret for København! Her følger noen instagrambilder fra dagene!


Denne gangen bodde jeg på jeg på Hotel SF 34 i Latinerkvartalet, hotellet åpent i april og er flott innredet!  Lekker og kul innredning,  og med en innholdsrik og god frokost! 
Jeg bodde riktignok i den gamle delen, kult innredet men noe gjenstår nok der! 


Vel ingenting står i veien for at det kan bli shopping i den danske hovedstaden, og for en som elsker nordisk design så er jo det ett mekka. Riktignok av naturlige årsaker så blir det ikke så mye interiørshopping, men herlig å ta en runde for inspirasjon. På Strøget finner jo man obligatoriske butikker å besøke. Illum Bolighus (bilde nede til høyre) for alt av design, men her er jeg aller mest glad i vindusutsillingene i de enorme vinduene, alltid like lekkert! Hay House, er jo aldri feil, må jo en tur innom. Stilleben i en sidegate er helt unik og verdt ett besøk. Denne gangen tok jeg også en tur til  Munk i Christianhavn, gå over Kniplingbroen og så finner du den på venstre side av veien! Den er ikke stor, men virkelig lekker! Stemingen i underetasjen er veldig fint, man får hele tiden lysskiftinger når gående spaserer på gaten med glassgrunnen. ( bilde nede til venstre) 
Bilde øverst til venstre er fra Urban Outfitters på Østergade( Strøget) 

Av klesbutikker er jeg glad i & Other stories og COS. 
Og så fant jeg en unik liten klesbutikk  TTLL hvor innehaveren tar ut design fra f.eks små danske designere. På meg ble det en kul kåpe fra Minka Toeth. ! http://www.ttll.dk/

På Istedsgade fant jeg fram til Dansk - made for rooms, som er en lekker butikk, nesten som ett galleri hvor hver ting kommer flott fram! Jeg fikk også tatt meg en tur til Papirøen, som "alle" snakker om fortiden. Forher finner jo man Copenhagen Street Market, kult område med ulike typer fast food! Fast food på en god måte altså! Deilig å sitte på kaikanten og nyte god mat og utsikten over kanalen! (bilde overst til venstre! 
Ellers ulik arkitektur i Christianshavn! 

København! 
Vi sees snart igjen, fordi jeg blir bare mer og mer begeistret for deg! Og mange områder er uoppdaget! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar