torsdag 4. oktober 2012

Nordisk rom 1 år!                                        På lørdag 6.oktober er det ett år siden dørene ble åpnet!
                             Tiden har gått veldig fort, og det har vært en spennende og givende år!


                                      SCANDINAVIAN SURFACE - 20 % 
                                          Klær fra norske KO:KO - 20 %  
            BADABOOM sine deilige håndklær og undertøy i bambus - 40 %
                                                                   Tilbudene gjelder lørdag

                                   Velkommen til en liten feiring lørdag 6.oktober.


Osingene har tatt godt i mot butikken, mange synes det er fint å få ett supplement til de andre sjangre av interiør som finnes her. Men det er langt fra bare folk bosatt på Os kommer hit for å handle og la seg inspirere! Byfolk tar gjerne turen, om de kommer fra Fana eller Åsane!  Sommersesongen får jo vi noen ekstra innbyggere i hyttefolk! Hyggelig er det å få besøk fra kunder fra våre sørlige nabolag, som Odda, Kinsarvik, Stord, Tysnes og Fusa! Turister, ferierende og konferansegjester, til og med helt fra Japan! Sistnevnte meget fornøyd med å få kjøpt med seg noe fra MARIMEKKO! Visste du at japanere er helt hekta på dette finske merket! Det er de altså!


MARIMEKKO


Fra en forsiktig start; med nøye utvalgte varer, men dog en veldig minimal begynnelse om vi snakker kvantitet! Nye merker er kommet til, deriblant mange flere norske! Og omsider har vi svenskene med oss! Farsotten fra Instragram er en del av vårt utvalg, nemlig FINE LITTLE DAY. Elisabeth Dunker er damen bak! Sammen med en annen svensk formgiver; Anna Backlund har Elisabeth også designet porselen for HOUSE OF RYM!


 HOUSE OF RYM
Vi kommer jo ikke utenom danskene, HAY, MUUTO,NORMANN COPENHAGEN,cANNE BLACK FERM LIVING( så mye kult denne høsten), , SUPERLIVING, KÄHLER, LOUISE ROE og den nyeste fra Danmark er DESIGN LETTERS.


 Espresso krus fra DESIGNLETTERS på vei!


Blant norske leverandører så har NORTHERN LIGHTING OG SCANDINAVIAN SURFACE vært med fra dag 1. Men flere er kommet til; MARLENE M, PAOLA og fantastiske MIJO DESIGN! SEE ME (nå er det refleks tid), og til jul var de fine lokale keramikkproduktene til BYIT! Sistnevnte fra Os!


Ny lampe Illusion fra NORTHERN LIGHTING


Får besøk av så mange hyggelige kunder, og stadig nye finner veien til NORDISK ROM! Setter pris på hver og en av dere, både nye og kjente kunder!
Mange av dere lurer på hvordan det går å drive butikk på Os. Det er klart det er utfordrende å være nyetablert, men jeg ser at det går rette veien, noen ganger humper det litt! Men med visshet om at butikkdrift er ingen dans på roser, så går det veldig greit! Ønsker meg selvsagt ett enda mer levende sentrum, her er det jammen mye bra, men flere aktører i sentrum ønskes. Så går du med grundertanker, så er det jammen noe å anbefale! Eller kjenner du noen?

Snart nærmere det seg en viktig tid for butikken, nemlig julehandelen. Hos finner dere de spennende gavene. Men først av alt så inviteres dere til markering av 1 årsdag! Vi får besøk av Kristine fra Scandinavian Surface, veldig kjekt at hun tar turen!

                                              Velkommen til Nordisk rom!
                                                Sees vi?
 
                                                                   Beste hilsen Katrine


1 kommentar:

  1. Takk for kommentar!! Mye fint her inne hos deg! Skandinavisk. Lyt. LEkkert. Ligger M for Melk innlegget. God helg!! Signe

    SvarSlett